— Welkom, ik ben Patrick!

Over mij

Ik ben trainer, coach en vooral een helpende hand voor degene die dat nodig heeft.

'Problemen kunnen niet worden opgelost op hetzelfde denkniveau als dat ze veroorzaakt zijn.'

Als ik deze wijsheid al zou bezitten toen ik een stuk jonger was, dan zou mij dat een boel energie en frustratie hebben bespaard. Maar als ik nu terug kijk op mijn leven, dan heeft het allemaal een bepaald doel gehad.  Door pijn, frustratie en verdriet in het leven ben ik mijn leven anders gaan leven. Er was een noodzaak om uit te zoeken waarom ik bepaalde dingen op een bepaalde manier deed. Waardoor ik niet ‘succesvol’ was. NLP kwam op mijn pad en dat was het begin van een soort wakker worden. Wakker worden uit een bepaalde onbewuste hypnose van beperkende overtuigingen en normen en waarden die mij niet dienden. Ik begon in te zien dat de wereld er ook op een andere manier uit kon zien. Dat gaf mij enorm veel rust, kalmte en vertrouwen. 

 

Door mijn trainersachtergrond in de sport kreeg ik sterk de behoefte om dit uit te dragen en meer mensen van bewust te maken. De rest is geschiedenis en nu help ik andere mensen inmiddels al vele jaren om gelukkiger en relaxter in het leven te staan. Zich bewust te worden van de beperkende strategieën, waar ze vandaan komen en hoe ze hier succesvol mee om kunnen gaan. 

 

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen? Neem contact met mij op.

Je kan bij mij terecht voor:

— 01

1 op 1 coaching

1 op 1 coaching waarbij jouw verandering centraal staat.

 

  • NLP coaching 
  • Loopbaancoaching
  • Vitaliteitscoaching
— 02

Workshops en trainingen

Regelmatig geef ik workshops en trainingen zoals:

 

  • De basis van NLP
  • NLP uitgebreid
  • Succesvol solliciteren
  • Ontspannen presenteren
  • Ontspannen naar de tandarts

Hou de website in de gaten voor nieuwe trainingen en workshops. Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden? Laat dan onderaan deze pagina je emailadres achter.

— 03

Vitaliteitstrajecten

Hartgeluk is een combinatie van mindset, beweging en voeding. Deze 3 thema’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil je het complete plaatje, waarbij je jouw vitaliteit op de eerste plek zet? Dan is deze optie perfect voor jou!