Laten we samen aan de slag gaan

Coaching & trainingen

Meer over
1 op 1 coaching

Wanneer is 1 op 1 coaching geschikt?
Wat kan er zoal aan bod komen tijdens 1 op 1 sessies?

Wat leer je zoal tijdens 1 op 1 coaching?

Tijdens de gehele coachingsessies krijg je tools en technieken aangereikt die ervoor zorgen dat je beter met gedachten en emoties kan omgaan. 

De logische niveaus van Bateson geven je inzicht waar je veranderingen kan doorvoeren, zodat het doorwerkt om meerdere onderdelen in je leven. Denk hierbij aan identiteit, waarden en overtuigingen en gedrag.

Vanaf het moment dat je geboren wordt ben je onderdeel van je familiesysteem. Je opvoeding en de impact daarvan heeft invloed op wie je bent en hoe jij in het leven staat. Maar ook je schooltijd is een vorm van een systeem. Of je vrienden, de sportclub of je werk en collega’s. Wat is de impact van een systeem en hoe kan je daar zo goed mogelijk mee om gaan.

Je krijg tools en technieken aangereikt die ervoor zorgen dat je jezelf en je piekergedachten minder serieus neemt. We nemen onszelf vaak erg serieus als het om piekergedachten gaat. Alsof het echt is. Ons brein kent geen verschil in wat de werkelijkheid is en wat niet. Je zal merken dat je er al snel een beetje om kan lachen.

Je krijg tijdens de sessies ook algemene NLP kennis. Afhankelijk wat jouw hulpvraag is en wat er zich tijdens de sessies aandient, zullen de diverse NLP onderwerpen worden behandeld.

Mooie ervaringen

5/5
Mijn zelfvertrouwen wankelde enigszins door een (zelf geïnitieerde) scheiding en wat patronen die ik bij mezelf herkende waar ik me niet prettig bij voelde. Ik had het gevoel even niet meer zo goed te weten wie ik nou eigenlijk was. Door me de juiste vragen te stellen deed Patrick me doen inzien waar sommige dingen vandaan komen maar ook dat ik wel degelijk prima op mezelf kan vertrouwen. Ik werd ook gedwongen eens goed naar mezelf te kijken; wie ben ik nou eigenlijk en waar sta ik voor?! Patrick is ook op een prettige manier heel open over zichzelf en wat hem drijft in het leven. Ik vond het ook heel relaxed om tijdens een wandeling een sessie te doen ipv binnen te zitten. Ik zit goed in mijn vel, ben liever voor mezelf en begrijp mezelf beter! Een mooi resultaat!
Carolien Dekker
5/5
Ik heb enorm veel gehad aan de NLP sessies bij Patrick Kwast. Het inzien dat je hoofd soms vreemde dingen met je uit kan halen wat bepalend kan zijn voor je doen was een eye opener. Na een paar sessies met oefeningen kan ik zeggen dat ik gegroeid ben in mijn manier van denken en hoop dat dit uitgroeid tot iets moois voor mijzelf. Patrick bedankt voor dit inzicht.
Jolanda de Bruijn

Meer over trainingen
Trainingen en workshops voor particulieren
Workshop NLP

Regelmatig worden er trainingen en workshops gegeven over NLP en persoonlijke ontwikkeling. 

Daarnaast worden er ook specifieke workshops gegeven zoals:

 

  • Succesvol solliciteren
  • Ontspannen spreken in het openbaar
  • Ontspannen naar de tandarts
  • Ontspannen vliegen

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe trainingsdata? Laat dan hier je gegevens achter en ik breng jou als eerste op de hoogte!

Trainingen en workshops voor bedrijven
team, teamwork, collaboration-3393037.jpg

Optimale communicatie binnen teams is één van de grootste uitdagingen. Waarom doen sommige collega’s niet wat er gevraagd wordt? Ligt dat aan de collega? Of ligt dat aan degene die de vraag stelt? 


Met NLP krijgen de medewerkers inzicht en bewustwording in hoe ze communiceren en waar bepaalde patronen vandaan komen. Daarnaast krijgen ze inzicht in hoe collega’s ook communiceren en waarom er veel informatie wordt gefilterd en weg gelaten.


Bent u nieuwsgierig wat Hartgeluk voor uw organisatie of team kan betekenen? Neem contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! 

Wil je even bellen of wil je meer informatie?

Neem contact met mij op!